Maico Lansink
Rutger Poort
Gerard Gerritsen

Over Lansink & Partners Financieel Advies

In 2018 hebben Maico Lansink en Rutger Poort samen Lansink & Poort Financieel Advies opgericht. Vanaf 1 januari 2019 is Gerard Gerritsen toegetreden en is de bedrijfsnaam gewijzigd in Lansink & Partners Financieel Advies. Lansink en Partners Financieel Advies is ontstaan vanuit een bepaald gevoel. Het gevoel dat sommige zaken anders kunnen, misschien zelfs wel beetje terug naar het verleden. Gewoon net even anders, gewoon omdat het kan.


Alles kan tegenwoordig digitaal. Je boodschappen laten bezorgen, een andere auto kopen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Maar willen we dat ook? We zijn allemaal mensen, en mensen zijn sociale wezens. Is het daarom wel zo goed en verstandig om alles digitaal te doen?


Begrijp ons goed, wij zijn zeker niet tegen digitalisering, en hebben al helemaal niet de illusie dat we het kunnen tegenhouden en dat willen we ook niet. Volgens ons zit de kracht in de combinatie van “echte” gesprekken bij jou of bij ons thuis aan de keukentafel. Waar we zeker wel voorstander van zijn is om digitalisering zo slim mogelijk in te zetten.

Op dit moment werken wij vanuit huis. Wij staan onze klanten bij met advies en bemiddeling op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen en lijfrentevoorzieningen. We werken alle drie al lang in de financiële dienstverlening, met name bij grootbanken. We zien onszelf meer als dienstverlener dan als “bankier”. Dit is gelijk de hoofdreden om voor onszelf te beginnen. Wij staan ouderwets voor onze klanten klaar, juist in deze tijd waarin steeds meer online gaat.

Wij verschillen qua persoonlijkheid en karakter, echter wel op een versterkende manier. Dit zorgt ervoor dat wij vanuit verschillende invalshoeken kijken naar de klantsituatie en de bijbehorende oplossingen. Hierdoor komen wij, kritisch naar elkaar, tot een gezamenlijk plan waarbij de wensen en de doelen van onze klanten voorop staan.

Neem vrijblijvend contact op

Linkedin